nagel-duurzaam-visie

Duurzaam als visie

Duurzaamheid is een van de speerpunten van onze visie. Wij vinden namelijk dat we als transportbedrijf een verantwoordelijkheid hebben onze transporten zo ‘schoon’ mogelijk uit te voeren. Dat is een van de redenen dat we steeds een hoog mogelijke beladingsgraad nastreven en dat we de onze CO2-footprint terug moeten dringen. 


DUURZAAM OMGAAN MET MEDEWERKERS
Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het succes van de organisatie. We vinden het belangrijk dat medewerkers met plezier werken, open, betrokken en fit zijn. Dit zorgt ervoor dat we de afspraken met de klanten kunnen nakomen.

Beperken CO2-uitstoot

Om dit te bereiken investeren we continu in onze mensen met trainingen en opleidingen. Denk hierbij onder meer aan zuinig rijden, waardoor we het brandstofverbruik verlagen. Ook investeren we in transportmiddelen met de zo laagst mogelijk emissie. Erik Nagel, directeur: "Wij vinden het belangrijk dat je investeert in de laatste stand van de techniek, denk aan de hoogst haalbare emissienorm, maar ook in alternatieve aandrijflijnen zoals bijvoorbeeld elektrische vrachtwagens. We hebben ons gecommitteerd de CO2-uitstoot te beperken en dat kan alleen door te investeren in materieel en in mensen. Wij hebben onszelf als doel gesteld om in 2030 minimaal de helft van ons wagenpark elektrisch aangedreven te hebben.

Door het zuinig rijden te promoten binnen het bedrijf kunnen we veel doelstellingen behalen. Maar we zien ook dat na verloop van tijd oude gewoontes terugkeren. Wij willen blijvend aandacht geven aan het behalen van onze milieunormen. Zo is de verlichting in ons gebouw volledig led en worden onze heftrucks met extra zuinige opladers opgeladen.

"We hebben ons gecommitteerd de CO2-uitstoot te beperken en dat kan alleen door te investeren in materieel en in mensen"

Erik Nagel, directeur