nagel-erkend-luchtvracht-agent

Luchtvracht groupage


Transportbedrijf R. Nagel B.V. is erkend luchtvracht agent en gespecialiseerd in groupage en distributie van luchtvracht. Luchtvracht moet snel, veilig en zonder schade van A naar B getransporteerd worden. Luchtvrachtzendingen worden bij de klanten of bij de luchtvracht-afhandelaren opgehaald en gegroepeerd in het eigen warehouse. Door de eigen douane-faciliteiten en AEO (Authorised Economic Operator) certificering kan er snel en efficiënt gewerkt worden.

_DSF7937
nagel-safety

Safety en security

Veel aandacht wordt gegeven aan safety en security. Niet voor niets zijn wij TAPA gecertificeerd. Zowel de warehouseactiviteiten als de nationale distributie worden uitgevoerd met eigen mensen om een zo groot mogelijke betrouwbaarheid te kunnen garanderen.

nagel-GPS-volgsysteem

GPS volgsysteem

De fijnmazige nationale distributie visa versa wordt ingevuld met eigen eenheden, en waar nodig met gespecialiseerde partners. Alle voertuigen zijn voorzien van GPS-volgsystemen en hoogwaardige veiligheidssloten, waarmee wordt voorkomen dat ongeautoriseerde personen toegang tot het voertuig of de lading krijgen. De planning heeft zo 24 uur per dag volledige controle over het voertuig en de lading. Een gecertificeerde meldkamer kan, indien gewenst, 24 uur per dag het voertuig monitoren op locatie en temperatuur.

De service van Transportbedrijf R. Nagel

  • 7 dagen per week en 24 uur per dag bezetting om flexibel en snel de zendingen te verwerken
  • Beveiligingsmaatregelen voor het wagenpark, personeel en de vestiging
  • A-locatie op Schiphol
  • Fijnmazige nationale distributie
  • Gespecialiseerde partners
  • Ophalen en leveren, op verzoek in vastgelegde tijdvensters
  • Van pallet tot complete opleggerlading
nagel-schiphol